Conditie uitleg

BOGAMO heeft het grootste assortiment van tweedehands Boeken, Muziek, Games en Films/Series. Wij verkopen onze artikelen in 3 verschillende condities. Hieronder wordt er meer uitgelegd wat deze condities betekenen voor een artikel.

Boeken:

 

Heel goed: 

Het boek ziet er niet nieuw uit en is gelezen maar verkeert in uitstekende staat. Er is geen duidelijke schade aan de hoes; de stofomslag (indien van toepassing) is inbegrepen voor harde kaft. Er zijn geen ontbrekende of beschadigde pagina's, geen vouwen of scheuren en geen onderstreping / markering van tekst of tekst in de marges. Het kan zeer minimale identificerende markeringen op de binnenomslag hebben evenals zeer minimale slijtage.

Goed:

Het boek is gelezen maar verkeert in goede staat. Het heeft zeer minimale schade aan de hoes, inclusief slijtplekken, maar geen gaten of scheuren. De stofomslag voor harde omslagen is mogelijk niet inbegrepen. De binding heeft minimale gebruikssporen. Het merendeel van de pagina's is onbeschadigd met minimale kreukels of scheuren, minimale onderstreping van de tekst met potlood, geen markering van tekst en geen tekst in de kantlijn. Er ontbreken geen pagina's.

Redelijk:

Het boek heeft duidelijke gebruikssporen. Het kan wat schade aan de hoes hebben. De binding kan licht beschadigd zijn, maar werkt nog naar behoren. Het is mogelijk dat er in de kantlijn is geschreven en dat tekst wordt onderstreept en benadrukt, maar er ontbreken geen pagina's of iets dat de leesbaarheid of het begrip van de tekst in gevaar zou kunnen brengen.

Films/Series/Muziek/Games:

 

Heel goed:

Het artikel is gebruikt maar nog in zeer goede staat. Er is geen schade aan de hoes, geen slijtage, krassen, scheuren of gaten. De cover art en liner notes zijn inbegrepen. De dvd-box is inbegrepen. De instructies en doos voor het videospel zijn inbegrepen. De tanden van de schijfhouder zijn onbeschadigd. Er is minimale slijtage aan de buitenkant van het item. De cd/ dvd slaat niet over.

Goed:

Het artikel is gebruikt maar in goede staat. Het kan kleine schade aan de hoes hebben, inclusief slijtage of scheuren, of aan de omslag van het item, inclusief slijtage, krassen of scheuren. De albumhoes zijn inbegrepen voor een cd. De dvd-box is inbegrepen. Instructies voor videogames zijn inbegrepen. De cd / dvd slaat niet over.

Redelijk:

Het artikel heeft duidelijke en aanzienlijke slijtage, maar is nog steeds functioneel. Mogelijk zijn er scheuren of gaten in de VHS / DVD-doos. De instructies voor de videogames zijn mogelijk niet inbegrepen.